Vážení zákazníci, ve dnech 25. 11 - 30. 11. 2022 PROBÍHAJÍ PRŮBĚŽNÉ ÚPRAVY našeho e--shopu. Za případné komplikace při objednávání se předem omlouváme a v případě potřeby se na nás neváhejte obrátit! Děkujeme za pochopení. Vaše Simplypaper.cz - vaše místo plné papírové radosti! :-)
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nepropásněte naše NOVINKY PRO VAŠI PRODEJNU!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme nejvýše 1x za 14 dní.

Podmínky ochrany osobních údajů

 

Provozovatel e-shopu www.simplypaper.cz, Štěpánka Odvárková, IČO 87145383, sídlo
Čsl. armády 50/65, 250 91 Zeleneč, zpracovává osobní údaje poskytnuté Kupujícím za účelem
plnění a dodatečného potvrzení Obchodních podmínek, za účelem zpracování
elektronické objednávky, realizace dodávky, zúčtování plateb a nezbytné komunikaci mezi
smluvními stranami po dobu vyžadovanou podle zvláštních právních předpisů.

Základní ustanovení
1.Správcem osobních údajů podle paragrafu 5 písm. o) Zákona č. 18/2018 O ochraně
osobních údajů ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Zákon“) je Štěpánka Odvárková, IČO 87145383, sídlo Čsl. Armády 50/65, 250 91 Zeleneč dále jen „Správce“);
2. Kontaktní údaje správce jsou: e-mail: info@simplypaper.cz, tel.: +420606140260;
3. Osobními údaji se rozumí všechny informace identifikující fyzickou nebo právnickou
osobu.

Zdroje zpracovávaných osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje, které mu se souhlasem poskytl kupující a které
správce získal na základě plnění Kupní smlouvy a zpracování elektronické objednávky v
internetovém obchodě www.simplypaper.cz;
2. Správce zpracovává jen identifikační a kontaktní údaje kupujícího nezbytné pro plnění
Kupní smlouvy;
3. Správce zpracovává osobní údaje za účelem dodávky, zúčtování plateb a k nezbytné
komunikaci mezi smluvními stranami po dobu vyžadovanou podle zvláštních právních
předpisů. Osobní údaje nebudou zveřejňované a nebude docházet k přenosu do dalších
zemí.

Účel zpracování osobních údajů
Správce zpracovává osobní údaje kupujícího z následujících důvodů:
1. Za účelem registrace na webové stránce www.simplypaper.cz podle paragrafu 13 odst. 1
písm. a) Zákona č. 18/2018 O ochraně osobních údajů;
2. Za účelem vyřízení elektronické objednávky kupujícího (jméno, adresa, e-mail, telefonní
číslo, popř. IČ a DIČ);
3. Za účelem plnění práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi kupujícím a
Správcem;
4. Poskytnutí osobních údajů je nezbytným požadavkem pro plnění kupní smlouvy. Bez
poskytnutí osobních údajů nelze smlouvu uzavřít.

Doba uchovávání osobních údajů
1. Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností
vyplývajících ze smluvního vztahu mezi kupujícím a Správcem a po dobu 3 let od
ukončení smluvního vztahu;
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů je Správce povinen údaje smazat.

Příjemci a zpracovatelé osobních údajů
Třetí stranou, která přijímá osobní údaje kupujícího, jsou subdodavatelé Správce. Služby
těchto subdodavatelů bezpodmínečně souvisí s úspěšným plněním kupní smlouvy a
elektronické objednávky mezi správcem a kupujícím.
Subdodavateli správce jsou:
Golemos s.r.o., PPL CZ s.r.o.; Zásilkovna s.r.o., Facebook, Google Analytics, BitFaktura s.r.o., STORMWARE s.r.o.

Práva kupujícího
Podle podmínek stanovených v Zákoně má kupující právo:
1. Na přístup ke svým osobním údajům;
2. Na opravu osobních údajů;
3. Na vymazání osobních údajů;
4. Vznést námitku proti zpracování;
5. Na přenositelnost údajů;
6. Odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů písemně nebo elektronicky na emailové
adrese: info@simplypaper.cz;
7. Podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že došlo
k porušení jeho práva na ochranu osobních údajů.

Zabezpečení osobních údajů
1. Správce prohlašuje, že přijal všechna vhodná technická a organizační opatření nutná k
zabezpečení osobních údajů kupujícího;
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť osobních údajů,
zejména zabezpečení přístupu k počítači heslem, používání antivirového programu a
pravidelnou údržbu počítačů.

Cookies

1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.simplypaper.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies.
V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.
Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.
Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.simplypaper.cz užívá na této webové stránce v rámci nastavení služby Google Analytics také signály Google. Potvrzením těchto podmínek vyjadřujete souhlas k jejich zpracování. Signály Google mohou zahrnovat polohu koncového uživatele, historii jeho hledání, historii YouTube a data z webů partnerů společnosti Google. Data slouží k v vytváření agregovaných a anonymizovaných statistik o chování uživatelů používajících různá zařízení. Uživatelé mají možnost uvedené údaje smazat ve svém účtu Google.

Závěrečná ustanovení
1. Odesláním elektronické objednávky na webové stránce www.simplypaper.cz potvrzuje
kupující, že byl obeznámený s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém
rozsahu přijímá;
2. S těmito pravidly souhlasí kupující zaškrtnutím políčka v objednávce;
3. Správce je oprávněný tato Pravidla kdykoliv změnit. Aktuální verze je vždy zveřejněna na webových stránkách obchodu www.simplypaper.cz



1. 4. 2022

Nepropásněte naše NOVINKY PRO VAŠI PRODEJNU!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme nejvýše 1x za 14 dní.



 

 

STAŇTE SE NAŠÍM PARTNEREM  

 

Přidejte se k nám!

Jestliže máte zájem odebírat zboží z naší originální

ČESKÉ PAPÍROVÉ MANUFAKTURY,
vyplňte prosím formulář a proveďte registraci.

My se Vám v nejbližší době ozveme s dalšími
informacemi.



 REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ  

 

 

 

 

© Copyright 2021 - 2022 / Simplypaper.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz